Over mij

Hi, ik ben Mieke!

Als klein meisje wilde ik dolgraag paardrijden. Mijn ouders namen me mee naar de manege, ze dachten dat ik dan wel zou schrikken van zo’n groot paard en dan niet meer zou willen rijden. Dat hadden ze dus verkeerd.

Ik ben gaan studeren aan de opleiding Diermanagement in Leeuwarden en heb daar gekozen voor de major Paard & Management. Tijdens mijn major leerde ik steeds meer over paardenwelzijn en besefte ik dat ik mij daar verder in wilde verdiepen.

Na de opleiding diermanagement ben ik eerst verder gegaan met de opleiding paardenbewegingstherapie, om meer te leren over anatomie en biomechanica. Ik wilde daarna graag meer leren over het revalideren en verantwoord trainen van paarden.

Zo ben ik bij de Freestyle Academy van Emiel Voest terecht gekomen. Ik heb daar de leergang paardenwelzijnsadvies afgerond en de basis instructeur niveau 1 opleiding. Daarnaast heb ik daar het eerste jaar van de revalidatie training opleiding gevolgd.
Op dit moment volg ik hier het tweede jaar van de opleiding tot revalidatie trainer. 

Mijn slogan is “bewust met paarden”. Ik wil jou als ruiter, verzorger of trainer graag helpen om bewust om te gaan met paarden in zowel de training als de dagelijkse omgang en verzorging.

 • Huidig: Revalidatietraining jaar 2
  Freestyle Academy Emiel Voest
 • 2019 Revalidatietraining jaar 1
  Freestyle Academy Emiel Voest
 • 2019 Freestyle Instructeur Niveau 1
  Freestyle Academy Emiel Voest
 • 2018 Leergang Paardenwelzijn
  Freestyle Academy Emiel Voest
 • 2017 Paardenbewegingstherapie
  Moravita ISHAS
 • 2016 HBO Diermanagement
  Hogeschool Van Hall Larenstein
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close